MoE/Marhaug/Pain Jerk (JPN)

Posted on

Vi er utrolig stolte av å presentere et samarbeid mellom MoE/Marhaug/Pain Jerk (JPN)
Dette blir et salig mørke!
MoE består av Guro Skumsnes Moe, Joakim Heibø Johansen og Håvard Skaset. Bandet er kjent for sine minimalistiske komposisjoner med en alternativ og eksperimentell vri noe som gjør at de ikke kan plasseres innenfor sjangeren rock. MoE søker absolutt tilstedeværelse i musikken og kan ofte beskrives i et grenseland mellom rock og støy. Musikken er mørk, høy og hard, MoE trekker lytterne nærmere en sunn galskap
Bandet er aktuell med ny skive 8.oktober, Examination of the Eye of a Horse. På MoEs nye utgivelse utfordrer bandet sin etablerte sound og beveger seg ut på ukjent farvann. Produksjonen avslører nye sider som understreker deres allsidige uttrykk, og resultatet har blitt til MoEs mest dynamiske og modige album så langt.
Deres forrige album, MoE 3 (Fysisk Format) gjenspeilet betydningen av deres første turné i Mexico. “Examination of the Eye of a Horse” er nok en geografisk hyllest; Den japanske musikkscenen har i mange år vært en stor påvirkning på musikerne, og nære bånd har blitt knyttet til en rekke uavhengige band og musikere, som stadig utfordrer og inspirerer MoEs musikk. Denne tilknytningen understrekes ytterligere i Lasse Marhaugs cover-design, og gir et klart uttrykk for at MoEs publikum har spredd seg langt utenfor landets grenser.
http://www.conradsound.com/moe/
https://moepages.bandcamp.com
PAIN JERK “Don’T call it japanoise, Don’T call it improv. This is PAIN JERK!!!” 1980 var begynnelsen for hva vi nå kan kalle en japanske noisebastion. Kohei Gomi eller Pain Jerk ble gjennom 80 og 90 tallet en ledende figur i Japansk støy. Vi har sett Pain Jerk før, og vi vet at han kommer til å presse lydnivået til stratosfæriske høyder.
Lasse Marhaug har siden starten av 90 tallet markert seg som en av de mest aktive i den mye omtalte norske støyscenen med et hundretalls plateutgivelser og en rekke turnèer bak seg. Han har vært aktiv både som soloartist og med forskjellige prosjekter. Marhaug har også gjort en drøss samarbeidsprosjekter med andre artister. Han har jobbet med musikk til dans, video og teater. Han driver plateselskapene Pica Disk og Prisma Records, samt bokforlaget Marhaug Forlag.
http://lassemarhaug.no/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *