Terrie EX / PAAL NILSSEN-LOVE DUO

Posted on

Terrie Ex er best kjent for sitt arbeid med rockebandet The Ex fra Holland. The Ex er uten tvil et av Europas mest interessante rockeband og har i 30 år vært med på å dytte grensene for musikk og politiske tekster. En formidabel gitarist, som fremfører sin unike rytmikk, egenartet tonalitet og er vanvittig fysisk i sin tilnærming til eget instrument og improvisasjonen.

Paal Nilssen-Love har utallige innspillinger og konserter i inn- og utland, har etablert seg som en kraftig trommeslager med høy energi og utholdenhet. I grupper med musikere fra Sverige, Tyskland og Chicago, demonstrerer han en løpende forpliktelse til å bryte de fysiske og musikalske grenser og er stadig søkende etter nye utfordringer og nye konstellasjoner.

Duoen kommer ut fra en konstellasjon som oppstod når Ex og Nilssen-Love møttes i 2005, gruppen OFFONOFF, men nå ønsker de å strippe dette ned til en duo med bare trommer og gitar. Musikken er uansett improvisert med et sterkt element av og referanser til rock, metal, støy, og tilogmed afrikansk musikk. Duoen har to CDer og en LP ut; «HURGU!» På PNL rec; «Gored Gored», på Terp rec. og «Schobberdebonk» på Bocian Records.

Mer info:

www.theex.nl

www.paalnilssen-love.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *